به گزارش روز یکشنبه مرکز اطلاع رسانی وزارت کشور، نشست بررسی وضعیت جذب منابع تسهیلات بند (الف) تبصره (۱۸) قانون بودجه سال های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به میزبانی معاونت اقتصادی وزارت کشور و با حضور نمایندگان دستگاههای اجرایی، بانکها در سطح ملی و استانی برگزار شد.
محسن کوشش تبار معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقهای وزارت کشور، در این جلسه، با اشاره به مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایه گذاری، اظهار داشت: همه عوامل موثر در راستای تسهیل فرآیند پرداخت منابع پیش بینی شده باید در این زمینه نقش آفرینی داشته باشند و با توجه به فرصت اندک باقیمانده برای جذب حداکثری منابع تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ که کمتر از ۱۰ روز می باشد، لازم است تدابیر مناسب اندیشیده شود تا بنگاه های اقتصادی بتوانند از این منابع استفاده نمایند.
در این نشست مدیران دستگاه های اجرایی و بانک های عامل استان با محوریت معاونین هماهنگی امور اقتصادی استانداری ها از طریق وبینار در جلسه مشارکت داشتند.
کوششتبار پس از ارائه گزارش توسط دبیرخانه مرکزی(همکاران وزارت امور اقتصادی و دارایی) به ضرورت توجه جدی به موضوع سرمایه گذاری اشاره و تاکید کرد تنها راه برون رفت از مشکلات حوزه تولید و برخی از شاخص های کلان اقتصادی، حمایت از تولید و سرمایه گذاری و ایجاد اشتغال پایدار است.
وی هدف از این نشست را که با حضور بیش از ۶۵۰ نفر از مدیران ملی و استانی برگزار گردید، گره گشایی از مشکلات فعالان اقتصادی عنوان و ابراز امیدواری کرد با همکاری و هماهنگی کامل بین بخشی و در سطوح ملی و استانی منابع پیش بینی شده در قانون بودجه سال ۱۴۰۱ برای حمایت از تولید و سرمایه گذاری در سال مزین به نام"جهش تولید با مشارکت مردم" جذب شود. وی از دستگاه های اجرایی و بانک های عامل درخواست کرد، در این زمینه همه تلاش خود را بعمل آورند.
در ادامه این نشست، نمایندگان دستگاههای اجرایی و بانکها در سطح ملی و استانی و معاونین هماهنگی امور اقتصادی استانداری ها و مدیران اعضای کارگروههای استانهای سراسر کشور، ضمن ارائه عملکرد تسهیلات تبصره ۱۸ قانون بودجه سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲به بیان موانع موجود در جذب تسهیلات یاد شده، دیدگاهها و نقطهنظرات خود پرداختند.
معاونان هماهنگی امور اقتصادی استانداری های سراسر کشور که به صورت ویدیو کنفرانس در جلسه حضور داشت، علاوه بر بیان موانع جذب این تسهیلات در استانها به ارائه راهکارهایی در راستای تسریع این امر اشاره کرد.
معاون اقتصادی وزارت کشور با اشاره به اهمیت تأمین مالی بنگاههای اقتصادی اظهار داشت که استفاده بهینه از تسهیلات بند(الف) تبصره (۱۸) زمینهساز افزایش مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و عامل موثری برای جهش تولید میباشد.
وی تمام دستاندرکاران تسهیلات مذکور را به تلاش برای استفاده حداکثری از این ظرفیت فراخواند.
دراین نشست مقرر شد دستگاههای اجرایی، کارگروههای استانها و بانکها ضمن ایجاد تسهیل گری برای جذب حداکثری تسهیلات اشتغال زایی بند (الف) تبصره (۱۸) سال ۱۴۰۱ در فرصت باقی مانده، جهت تسریع در جذب تسهیلات بند (الف) تبصره (۱۸) سال ۱۴۰۲ و تبصره (۲) قانون بودجه سال ۱۴۰۳ برنامه ریزی و اقدام نمایند.
نظر شما